OVK-besiktning Västerås

RING OSS - 021-372 47 72

Om oss

En man som fyller i ett protokoll.

Som professionell ventilationsfirma är vi otroligt måna om att våra arbeten utförs på bästa möjliga sätt för att ni ska känna er i trygga händer. Oavsett om du behöver hjälp med OVK-besiktning i Västerås eller om ni vill ha andra tjänster gällande er ventilation finns vi och vår OVK-besiktningsman här för att hjälpa er.

OVK-besiktning i Västerås

Tack vare många år i branschen har vi stenkoll på vad vi sysslar med. Vi har alla nödvändiga certifikat som krävs för att vår OVK-besiktning i Västerås ska utföras med högsta kvalitet, och för att ni ska kunna försäkra er om att våra tjänster är säkra och pålitliga.

Med vår OVK-besiktning i Västerås har alla fastighetsägare möjligheten att anlita professionella kontrollarbetare som säkerställer att ventilationen fungerar som den ska. När vi besiktigar er ventilation är vi otroligt noggranna för att se till att ni har ett gott inomhusklimat, och att ni mår bra. Denna kontroll är något som alla fastighetsägare måste se till att göra, så tveka inte att kontakta oss om din fastighet är i behov av en OVK-besiktning i Västerås.

Med våra professionella tjänster utför vi grundliga kontroller för att minska risken för fuktskador, ohyra, hälsoproblem eller andra fel som kan uppstå vid dåligt fungerande ventilation. Med oss kan du vara på den säkra sidan i alla lägen – vi ser till att din ventilation fungerar som den ska, och att du mår bra!

J.A Ventilation AB


Elektrodgatan 1
721 37 Västerås

021-372 47 72

[javascript protected email address]

559139-7145


OVK-besiktning

Ventilation


logo-image

Om Oss

Vi utför OVK-besiktning i Västerås så att ni kan minska risken för fuktskador, ohyra och ohälsa i er fastighet.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

J.A Ventilation AB

Org nr: 559139-7145
Elektrodgatan 1
721 37 Västerås
Tel: 021-372 47 72

Hitta hit